Thursday, February 2, 2012


Book Of Raa Deluxe online
 Book of Raa je jedinstvena automat igra s jedinstvenim sustav nagrađivanja koji je također puno zabave.Online verzija igre koristi prekrasne drevne egipatske temu s piramida, i mnogi egipatski simboli.Genijalni sustav nagrađivanja je ono što je Book of Raa Deluxe Online toliko popularna u online kockarnice, automat se sastoji od 5 valjaka i devet dobitnih nizova.
Igra Book of Raa -line na Star igre.



Book of Raa on-line je također značajka zove besplatnim okretajima, što daje dodatni igrač 10 okretaja. Ova značajka daje svaki put 3 divljih simbola se pojaviti bilo gdje na zaslonu. Aktiviranje ova značajka je vrlo teško, to traje oko 300 okretaja (prosjek) dobar dio je da jednom pokreće ćete ga dobiti češće zbog ponovno pokreće efekt.

Book of Raa je jedna od onih igara koje može biti vrlo zabavno i rewarding u isto vrijeme. Beeing jedan od najekskluzivnijih igre u StarGames mnoge vrste divljači mogu se naći, to je također moguće vidjeti druge u igri, ili pomak sjedala odmah.

10 besplatne igre značajka omogućuje Book of Raa -line mnogo zanimljivih, ponovno pokreće ova značajka je cilj mnogih igrača.

Book of Raa Deluxe se može igrati na StarGames besplatno ili za stvaran novac kao i bilo koji drugi žive casino. Za početak jednostavno kliknite za registraciju, stranica je dostupna u mnogim jezicima, bilo tko može igrati Book of Raa Deluxe on-line, jedina zemlja ograničenja za Švedsku i Francusku. Svaki novi igrač će dobiti 100 eura bonusa dobrodošlice, za više informacija o ovoj prijavite se u StarGames i odaberite online podršku. Book of Raa Deluxe je još uvijek omiljena igra mnogih europskih igrača, kockanje i zabavu kombinirani u jednoj nevjerojatna igra.

No comments: